فهرست مدارک درخواست تابعیت اعضای خانواده


برنامه سرمایه گذاری قبرس (اخذ تابعیت) بر اساس زیربخش (2) بخش A111 قانون ثبت احوال سال 2002-2017


فهرست مدارک درخواست تابعیت اعضای خانواده


مدارک مورد نیاز برای همسر متقاضی
1. ” اظهارنامه متقاضی مبنی بر اینکه اطلاعات کامل در رابطه با برنامه سرمایه گذاری قبرس را دریافت کرده است” به طور کامل تکمیل شده و توسط متقاضی امضا گردد.
2. ” اظهارنامه ارائه دهنده خدمات برای برنامه سرمایه گذاری قبرس” به طور کامل توسط نماینده متقاضی تکمیل و امضا گردد.
3. فرم درخواست M127 به طور کامل تکمیل شده و نزد ثبت کننده دادگاه قبرس و یا افسر کنسولی امضا گردد.
4. شناسنامه به همراه ترجمه رسمی و تایید شده
5. کپی برابر با اصل پاسپورت
6. گواعی عدم سوء پیشینه از کشور محل تولد و کشور محل اقامت (چنانچه متفاوت باشند). تاریخ این گواهی یا گواهی ها نباید بیش از نود روز از تاریخ صدور آن باشد.
7. گزارش ارزیابی صلاحیت، صادر شده از طریق یک پایگاه داده پذیرفته شده بین المللی (از قبیل Wolrd Check، LexisNexis Diligence، Regulatory DataCorp Inc. و غیره). تاریخ گزارش نباید بیش از سی روز از تاریخ صدور آن باشد.
8. عقدنامه به همراه ترجمه رسمی و تایید شده
9. ارائه کپی های آگهی در یک روزنامه چاپ روزانه با دو پست متوالی در قبرس
10. دو قطعه عکس با اندازه عکس پاسپورت
11. رزومه
12. کپی مجوز اقامت در جمهوری قبرس
13. کپی گواهی اعطای تابعیت سرمایه گذار
14. کپی پاسپورت قبرسی سرمایه گذار


مدارک مورد نیاز فرزندان بالای 18 سال سرمایه گذار
1. “اظهارنامه متقاضی مبنی بر اینکه اطلاعات کامل در رابطه با برنامه سرمایه گذاری قبرس را دریافت کرده است” به طور کامل تکمیل شده و توسط متقاضی امضا گردد.
2. ” اظهارنامه ارائه دهنده خدمات برای برنامه سرمایه گذاری قبرس” به طور کامل توسط نماینده متقاضی تکمیل و امضا گردد.
3. فرم درخواست M127 به طور کامل تکمیل شده و نزد ثبت کننده دادگاه قبرس و یا افسر کنسولی امضا گردد.
4. گواهی اعطای تابعیت سرمایه گذار
5. کپی پاسپورت قبرسی سرمایه گذار
6. شناسنامه به همراه ترجمه رسمی و تایید شده
7. گواهی برابر با اصل پاسپورت
8. گواعی عدم سوء پیشینه از کشور محل تولد و کشور محل اقامت (چنانچه متفاوت باشند). تاریخ این گواهی یا گواهی ها نباید بیش از 90 روز از تاریخ صدور آن باشد.
9. عقدنامه به همراه ترجمه رسمی و تایید شده
10. ارائه کپی های آگهی ها در یک روزنامه چاپ روزانه با دو پست متوالی در قبرس
11. دو قطعه عکس با اندازه عکس پاسپورت
12. رزومه
13. کپی کارت اقامت در جمهوری قبرس
14. نامه اشتغال به تحصیل (اصل نامه)
15. گواهی پزشکی تأیید کننده معلولیت (اصل نامه)


مدارک مورد نیاز والدین سرمایه گذار
1. “اظهارنامه متقاضی مبنی بر اینکه اطلاعات کامل در رابطه با برنامه سرمایه گذاری قبرس را دریافت کرده است” به طور کامل تکمیل شده و توسط متقاضی امضا گردد.
2. ” اظهارنامه ارائه دهنده خدمات برای برنامه سرمایه گذاری قبرس” به طور کامل توسط نماینده متقاضی تکمیل و امضا گردد.
3. فرم درخواست M127 به طور کامل تکمیل شده و نزد ثبت کننده دادگاه قبرس و یا افسر کنسولی امضا گردد.
4. گواهی اعطای تابعیت سرمایه گذار
5. کپی پاسپورت قبرسی سرمایه گذار
6. شناسنامه به همراه ترجمه رسمی و تایید شده
7. گواهی برابر با اصل پاسپورت
8. گواعی عدم سوء پیشینه از کشور محل تولد و کشور محل اقامت (چنانچه متفاوت باشند). تاریخ این گواهی یا گواهی ها نباید از 90 روز از تاریخ صدور آن باشد.
9. گزارش ارزیابی صلاحیت، صادر شده از طریق یک پایگاه داده پذیرفته شده بین المللی (از قبیل Wolrd Check، LexisNexis Diligence، Regulatory DataCorp Inc. و غیره). تاریخ گزارش نباید بیش از سی روز از تاریخ صدور آن باشد.
10. عقدنامه به همراه ترجمه رسمی و تایید شده
11. ارائه کپی های آگهی در یک روزنامه چاپ روزانه با دو پست متوالی در قبرس
12. دو قطعه عکس با اندازه عکس پاسپورت
13. رزومه
14. کپی مجوز اقامت در جمهوری قبرس
15. قرارداد خرید ملک حدالقل به ارزش 500.000 یورو به علاوه VAT
16. سند مالکیت یا قرارداد ثبت شده در ادراه ثیت اسناد
17. رسید پرداخت مبلغ مورد توافق ملک خرید داری شده توسط فروشنده
18. رسیدهای پرداخت مبلغ خرید ملک در حساب بانکی شخص فروشنده و یا کمپانی سازنده آن


مدارک مورد نیاز والدین سرمایه گذار
وزارت کشور
2.07.2018

اشتراک در خبرنامه ما