اخذِ شهروندیِ قبرس از طریقِ سرمایه گذاری


اسطوره های کهن، جزیرۀ قبرس را با تولدِ آفرودیت (الهۀ عشق) پیوند می زند؛ جزیره ای با سواحلِ زیبا، غارهایِ دریاییِ شگفت انگیز و آفتابی درخشان. بی جهت نبوده که سُننِ اولیه، این کشورِ مدیترانه ای را با الهۀ عشق و زیباییِ یونانِ باستان پیوند داده است. امروزه، قبرس مقصدِ درجه یکِ صدها هزار جهانگرد در سال است؛ جهانگردانی که غنایِ باستانیِ این جزیره و سواحلِ تماشاییِ آن مسحورشان می کند.
سرمایه گذارانِ غیرِ اروپایی و خانواده هایِ آنان می توانند شهروندیِ قبرس را از طریقِ برنامه موسوم به «طرحِ سرمایه گذاری در قبرس» به دست آورند. برایِ این کار، متقاضیان باید ابتدا ملکی را در قبرس بخرند که به عنوانِ اقامتگاهِ دایمِ آنها اعلام و شناخته شود. سپس باید در اقتصادِ قبرس سرمایه گذاری کنند؛ مثلاً سرمایه گذاری در اوراقِ قرضۀ دولتی. سرانجام، قبل از گرفتنِ گذرنامۀ قبرسی شان، باید به قبرس سفر کنند تا از آنها تستِ بیومتریک گرفته شود.


مزایا
شهروندانِ قبرسی از یک سری امتیازاتِ خاص بهره مند خواهند شد:


1- ویزایِ رایگان به تقریباً 160 کشور (که ممکن است تعدادِ آنها تغییر کند).
2- فرصتِ داشتنِ شهروندی دوگانه (در صورتِ تمایل).
3- پایین بودنِ هزینۀ زندگی همراه با استاندارهایِ بالایِ آن.
4- پایین بودنِ اِشِلِ مالیاتی که نگرانیِ شهروندان را از مواردی مانندِ مالیات بر درآمدهایِ بین المللی، ارث و مالیات بر هدایا بسیار کم می کند.
5- سطحِ آموزشی و درمانیِ عالی و زیرساخت ها


مزایایِ تابعیتِ قبرس از طریقِ طرح هایِ خاص شاملِ این موارد است:


1- امکانِ وارد کردنِ اعضایِ خانواده در درخواستِ اخذِ تابعیت.
2- پروسۀ زمانیِ کوتاه: 4 تا 6 ماه برایِ گرفتنِ شهروندی.
3- عدمِ نیاز به مصاحبه.
4- عدمِ ضرورت به دانستنِ زبانِ انگلیسی (حتی در سطوحِ پایه).
5- عدمِ ضرورت به حضورِ فیزیکی یا اقامتی (فقط متقاضیان باید حداقل یک بار به قبرس سفر کنند).
6- برخورداری از سیستمِ آموزشی و درمانیِ عالی و زیرساخت هایِ پیشرفته.
7- تمامِ ملیت هایِ دنیا می توانند از این طرح برخوردار شوند.


پروسۀ تقاضا


متقاضیان باید بالایِ 18 سال، دارایِ حسنِ شهرت و فاقدِ سوءِ سابقه با اتهامِ جنایی باشند. متقاضیان می توانند با همسرِ یا بچه هایِ خود (تا سنِ 18 سال) اقدام نمایند. بچه هایِ بینِ 18 تا 28 سال، چنانچه به لحاظِ مالی به متقاضیِ اصلی متکی باشند، می توانند در درخواستِ تابعیت نامِ شان وارد شود.
پروسۀ تقاضایِ تابعیت قدری سخت گیرانه است و مستلزم این است که فردِ متقاضی تمامِ اطلاعاتِ لازم را دقیقاً آماده کرده، ارایه دهد. زمانِ لازم برایِ بررسیِ مدارک می تواند برایِ افرادِ مختلف فرق کند و پیش بینیِ آن سخت است؛ هرچند که روندِ کار به سرعت عملِ متقاضی در ارایۀ مدارکِ لازم و پیچیدگیِ خودِ موردِ تقاضا بستگی دارد. با این همه، توصیۀ ما به متقاضیان این است که پروسۀ زمانیِ لازم برایِ متقاضیان پس از تسلیمِ درخواستِ شهروندیِ قبرس به دولتِ آن کشور، چیزی حدودِ 4 تا 6 ماه طول می کشد


پروسۀ تقاضایِ تابعیتِ قبرس را می توان چنین خلاصه کرد:


قدم اول: تهیه درخواست و تأیید مقدماتی توسط شرکت مشاوران حقوقی IRNCY.
قدمِ دوم: خریدِ ملک در قبرس.
قدمِ سوم: تسلیمِ درخواستِ شهروندی و تأییدِ سرمایه گذاری در یک حسابِ بانکیِ تضمینی.
قدمِ چهارم: بررسیِ درخواست توسطِ دولت.
قدمِ پنجم: تأییدِ کلیِ درخواست.
قدمِ ششم: پرداختِ هزینه هایِ دولتی و آزاد سازیِ سرمایه.
قدمِ هفتم: صدورِ گواهی شهروندی.
قدمِ هشتم: درخواستِ گذرنامۀ قبرسی، انجامِ آزمایش هایِ بیومتریک و صدورِ گذرنامه


انتخاب هایِ سرمایه گذاری


1- سرمایه گذاریِ دوملیون یورویی در بخشِ املاک و مستغلات در قبرس


سرمایه گذاری در بخشِ املاک باید حداقل به مدتِ 3 سال حفظ شود. در پایانِ این بازۀ زمانی سه ساله، سرمایه گذاری را می توان به داراییِ ملکیِ پانصد هزار یورویی کاهش داد و این میزان باید تا آخر حفظ شود.
مادام که کلِ سرمایه گذاریِ دوملیون یورویی برایِ مدتِ سه سال حفظ شود، و کلِ ارزشِ املاکِ مسکونیِ متعلق به متقاضی تا آخر در کشورِ قبرس معادل یا بالایِ 500 هزار یورو حفظ شود، متقاضی می تواند معاملاتِ ملکیِ متعدد انجام دهد.


2- 5/2 میلیون یورو (ترکیبِ املاک و/یا سایرِ سرمایه گذاری ها)


سرمایه گذاریِ سه سالۀ دوملیون یورویی در یک یا چند مورد از مواردِ زیر:
– اوراقِ قرضۀ دولتیِ بهره دار مشروط بر اینکه سرمایه گذاری بیشتر از 500 هزار یورو نشود.
– سرمایه گذاریِ دوملیون یورویی در «املاکِ واجدِ شرایط» واقع در قبرس، شاملِ مسکونی، تجاری، زیربنایی و املاک می شود مشروط براینکه برایِ آن طرحِ عمرانی-توسعه ای وجود داشته باشد.
– ایجاد، تملک یا مشارکت در یک شرکت یا کسب و کارِ قبرسی که در آن متقاضی سهامدارِ عمده باشد و فعالیت هایِ آن در قبرس باشد و دستِ کم 5 نفر قبرسی یا اروپایی را (که قبل از تشکیلِ پروندۀ تقاضایِ تابعیت توسطِ متقاضی، حداقل 5 سال در قبرس ساکن بوده اند) به کار گیرد.
– «صندوق سرمایه گذاری» یا دارایی های مالی یک شخص قبرسی با مجوز «کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس» (CySec) که فعالیت های آن در قبرس باشد.
– سرمایه گذاریِ 500 هزار یورویی در املاکِ مسکونی که باید تا آخر حفظ شود.

امکان سفر بدون نیاز به ویزا به کشورهای زیر

Albania
Andorra
Antigua & Barbuda
Argentina
Armenia
Austria
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Belgium
Belize
Bolivia
Bosnia & Herzegovina
Botswana
Brazil
Brunei
Bulgaria
Cambodia
Canada
Cape Verde
Chile
Colombia
Comoros
Costa Rica
Croatia
Czech Republic
Denmark
Djibouti
Dominica
Dominica Republic
Ecuador
Egypt
El Salvador
Estonia
Fiji
Finland
France
Gambia
Georgia
Germany
Greece
Grenada
Guatemala
Guinea-Bissau
Haiti
Honduras
Hong Kong
Hungary
Iceland
Indonesia
Iran*
Ireland (Rep.)
Israel
Italy
Jamaica
Japan
Jordan
Kenya
Kiribati
Laos
Latvia
Lebanon
Lesotho
Liberia
Lithuania
Luxembourg
Macau
Macedonia (FROM)
Madagascar
Malawi
Malaysia
Maldives
Mali
Marshall Islands
Mauritania
Mauritius
Mexico
Micronesia
Moldova
Monaco
Montenegro
Morocco
Mozambique
Nepal
Netherlands
New Zealand
Nicaragua
Norway
Oman
Palau
Palestinian Territories
Panama
Papua New Guinea
Paraguay
Peru
Philippines
Poland
Portugal
Qatar
Romania
Samoa
San Marino
São Tomé and Príncipe
Senegal
Serbia
Seychelles
Singapore
Slovakia
Slovenia
Solomon Isl.
Somalia
South Africa
South Korea
Spain
St. Kitts & Nevis
St. Lucia
St. Vincent & The Grenadines
Swaziland
Sweden
Switzerland
Tajikistan
Tanzania
Thailand
Timor-Leste
Togo
Tonga
Trinidad and Tobago
Tuvalu
UAE
Uganda
Ukraine
United Kingdom
Uruguay
Vanuatu
Vatican City
Venezuela
Zambia
Zimbabwe
اشتراک در خبرنامه ما